به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرهنگی-تبلیغی رسالات، در این جلسه حجتالاسلام مصطفی جوادینسب، از فعالان عرصهی فضای مجازی در مورد فعالیت 10 سالهی خود در فضای مجازی توضیحاتی ارائه نموده و گفت: ما مشکل انگیزشی در بین طلاب داریم؛ طلبه وارد فضای مجازی نمیشود و اصلاً نمیداند که دارد چکار میکند، یا میآید و میخواهد با یک وبلاگ تمامی مشکلات جامعه را حل کند! این اشتباه است.
وی اضافه کرد: وقتی به صورت تخصصی در یک زمینهی خاص در اینترنت فعالیت کنیم، به تدریج به عنوان مرجع در آن زمینه شناخته خواهیم شد.
جوادی نسب ضمن مهم توصیف کردن حضور طلاب در فضای مجازی به معرفی سایتها و وبلاگهایی همچون اویس، گفتگوی آرام میان شیعه و سنی، ویدئو شیعه و... که با تلاش طلاب حوزهی علمیه به امر مقدس تبلیغ در فضای مجازی مشغول هستند، پرداخت و توجه هر چه بیشتر مسئولین به کار در فضای مجازی را مورد تأکید قرار داد.
حجتالاسلام والمسلمین عیسینژاد، مدیر کل محترم فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز که در این جلسه حاضر شده بود عنوان داشت: نگاههای مختلفی در مورد ورود طلاب به فضاهایی همچون سینما وجود دارد که هر کدام طرفداران و منتقدان خاص خود را دارد.
وی افزود: سینما مثل حوض آب نیست که یک قطرهی خون همهی آب آن را نجس کند. سینما و به طور کلی عرصههای فرهنگی، مثل خاکریز هستند که باید آنها را فتح کرد و در آن برای فتح خاکریز بعدی برنامهریزی کرد.
رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی شعبه خراسان رضوی در ادامه به تبیین نقش دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان واسطهای برای برقراری ارتباط حوزه و حوزویان با اقتضائات روز اسلام و جهان پرداخت و اظهار داشت: ما قصد سرمایهگذاری در حوزههایی مثل سینما را نداریم اما از طلابی که بخواهند در این زمینه فعالیت کنند حمایت میکنیم.
وی در پایان سخنان خود گفت: برخی از عرصههای جدید، پر از چالش و حاشیه است و لذا بهتر است در این حوزهها از عقبهاش ورود پیدا کنیم و از این طریق جریانساز باشیم.
گفتنیست در این جلسه قرار بود آقای شاهحسینی نیز حاضر باشند که به دلایل نامعلومی این امر محقق نگردید.