به گزارش پایگاه اطلاعرسانی فرهنگی-تبلیغی رسالات، در این جلسه یک مورد مشاورهای مطرح و مشاوران حاضر در جلسه نظرات خود را در مورد آن بیان کردند و سپس پاسخ دکتر حنیف صادقی – به عنوان پاسخگوی سؤال مربوطه – مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
سید محمد علی واعظ موسوی، مدیر بخش فضای مجازی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی در ادامه به بررسی 7 عاملِ تشویق، کوتاه آمدن، پذیرش ضعفهای خود، پذیرش ضعفهای همسر، گذشت، مرزبخشی بر روابط خود با دیگران و پرهیز از افراط در استفاده از وسایل ارتباط جمعی، به عنوان عوامل تقویت و تحکیم روابط همسران پرداخت.
وی ضمن بیان اهمیت تشویق و نقش حمایتی آن در بهبود روابط همسران، در مورد گذشت و کوتاه آمدن گفت: کوتاه آمدن به معنای صلح کردن، پیروزی سیاسی و جدل نکردن است و به معنای ضعف نشان دادن نیست.
واعظ موسوی افزود: پذیرش ضعفهای خود و اشراف بر آنها یک ضرورت انکارناپذیر در زندگی مشترک است؛ فرد باید بپذیرد که در مواردی ضعیف است؛ این در واقع نوعی تواضع است.
مدیر بخش فضای مجازی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی پذیرش ضعفهای همسر را قاعدهای اساسی برای تعدیل انتظارات از وی معرفی کرده و بر ضرورت گذر کردن از ناراحتیها و ناخرسندیهای جزئی در زندگی تأکید نمود.
وی افزود: وقتی شخص متأهل میشود باید بین روابط خود با سایرین – والدین، دوستان و افراد غیرهمجنس - مرز مشخصی ایجاد نماید؛ به عنوان مثال خانمی که متأهل شده نمیتواند مثل زمان تجرد با دوستان خود معاشرت داشته باشد و باید حریم و حدود تأهل را رعایت نماید.
واعظ موسوی در پایان اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی در عصر ما سرگرم شدن اعزای خانواده به وسائل ارتباط جمعی است؛ ارتباطات افراطی باعث گسستگی روابط با همسر میشود.
لازم به ذکر است که مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی خراسان رضوی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی، آماده پاسخگویی به سؤالات مردم در حوزههای مشاوره خانواده، ازدواج، کودک و نوجوان، اخلاق، احکام شرعی، علوم قرآن و حدیث، کلام و اعتقادات، تاریخ اسلام، شبهات دینی، مشاوره دینی و احکام شرعی و... به چهار شیوه ارتباط تلفنی با شماره 096400، به شکل عضویت در سایتeporsesh.com و ارسال سؤال از طریق پیامک به شماره 30007461 و دریافت جواب سؤالات به صورت زنده در بخش «گفتگوی زنده» سایت میباشد.