به گزارش پایگاه اطلاعرسانی فرهنگی-تبلیغی رسالات، در ابتدای این جلسه حجتالاسلام والمسلمین رضایی تهرانی و پس از ایشان آقای سید حمید موسوی، مدیر کل هماهنگی امور فرهنگی زائران خراسان رضوی به ایراد سخن پرداختند.
در ادامهی این همایش، حجتالاسلام والمسلمین سید محسن علوی، رئیس جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده، سخنان خود را با تأکید بر لزوم به حافظه سپردن ادعیه توسط مبلغان آغاز نمود.
وی با اشاره به روایت «الفرصة تمرّ مرّ السّحاب فانتهزوا فرص الخیر» ابراز داشت: فرصتهای خیر را باید غنیمت شمرد و یکی از این فرصتها پیش روی ماست.
علوی حضور سالانه 25 میلیون زائر در مشهد مقدس را فرصتی طلایی برای مبلغان دانست و گفت: ما مبلغین، مرد یا زن، باید با هر کسی که مواجه شدیم، خوراک مناسب تبلیغی او را داشته باشیم که بتوانیم اثر مناسب فرهنگی روی او بگذاریم؛ از یک بچه دوساله گرفته تا یک پیرزن هشتاد ساله.
حجتالاسلام و المسلمین سید محسن علوی در ادامه تأکید کرد: اینکه ما یک مخاطب متدین را مورد خطاب و توجه قرار دهیم هنر خاصی نیست؛ هنر این است که با شناخت مخاطب و ایجاد یک ارتباط صحیح، رنگ الهی را بر رخ اقشار مختلف جامعه بزنیم؛ یقین بدانید که این کار شدنی است.
رئیس جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده بیان داشت: اولین قدم در این راه، گدایی و درخواست ما از علی بن موسی الرضا علیهالسلام است.
علوی تصریح کرد: بهترین توشه برای آخرت، هدایت کردن انسانها به سوی خداوند است؛ هدایت در دست خداوند متعال است و اثرگذاری و برکت کلام را باید از خداوند و ائمه اطهار علیهمالسلام درخواست نمود.
وی خاطرنشان ساخت: از هر فرصتی برای برقراری ارتباط با مخاطب و تبلیغ دین استفاده کنید؛ اگرچه با ریختن یک چایی برای یک نوجوان یا هل دادن یک ماشین باشد!
علوی در پایان اظهار داشت: ما دایرةالمعارف نیستیم؛ از گفتن «نمیدانم» نهراسید. شجاعت گفتنِ نمیدانم اولین چیزی است که باید در تبلیغ دین در نظر گرفته شود.