به گزارش پایگاه اطلاعرسانی فرهنگی-تبلیغی رسالات، هشتمین جلسهی دورهی تکمیلی آموزش داستاننویسی ویژهی طلاب حوزه علمیه با حضور حجتالاسلام والمسلمین عبداللهپور در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار گردید.
عبداللهپور در این جلسه به بررسی آثار محمود دولتآبادی پرداخت و ضمن تأکید بر اهمیت بالای زبان داستان در موفقیت آن، بیان داشت: آثار دولتآبادی با ادبیات روستایی و اقلیمی عجین است و این یکی از نقاط قوت داستانهای ایشان میباشد.
وی در مورد حوزههای این نوع ادبیات در کشورمان گفت: حوزههای مختلف این نوع ادبیات در ایران را میتوان شامل حوزههای شمال، جنوب، خراسان، غرب (کرمانشاه) و آذربایجان نام برد.
کارشناس انجمن ادبیات داستانی طلاب خراسان رضوی و مدرس دورههای داستاننویسی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، طبیعت و محیط بومی، صور خیالی اقلیمی، مکانها و مناطق بومی، زبان و گویش محلی، آداب و رسوم، معماری منطقه، لباس و پوشش و تحولات سیاسی و اجتماعی منطقه را به عنوان برخی از مشخصههای ادبیات روستایی و اقلیمی دانست.
عبداللهپور افزود: مضمون اکثر نوشتههای محمود دولت آبادی فقر است و نکتهی جالب توجه در مورد ایشان این است که داستانهای کوتاه او در حد رمان کش آمده است و از طرفی رمانهایش گسترش لازم را نیافته است.
گفتنی است طلاب عزیز برای دریافت اطلاعات کامل دورههای آموزشی اداره آموزشهای کاربردی تبلیغ میتوانند به اداره آموزشهای کاربردی تبلیغ به آدرس؛ چهارراه خسروی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، طبقه سوم مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 332233350 داخلی 8678 تماس حاصل نمایند.